Uitleg platform

Uitleg platform

Uitleg platform Chatubecams.com onze live webcam site kunt u als chatubemodel werken. We leggen hier in het kort uit hoe chatubecams werk.

Uitleg platform (chatubecams.com):

Zelf webcammen op chatubecams.
Het chatubecams platform van Social to go is de manier om in korte tijd goed geld te verdienen vanuit huis, zonder dat je ergens aan vast zit. Met het platform ga je vrijblijvend aan de slag en voorzien je de bezoekers van chatgesprekken en webcambeelden. Het mooie aan het Chatubecams platform is dat je helemaal zelf bepaalt wanneer je werkt. Je zorgt dus helemaal zelf voor de inhoud van jouw ‘show’ en bepaal dan ook zelf wat je doet en niet doet. Bezoekers van jouw ‘webcamshow’ zorgen immers voor opbrengsten. Je bepaalt daarbij helemaal zelf hoeveel je daadwerkelijk verdient. Webcammer worden is niet alleen uitdagend, spannend en geil, het is ook nog eens heel gemakkelijk. Het enige wat je nodig hebt is internet, een cam en jezelf. Verder moet je uiteraard 18 jaar of ouder zijn. Het is overigens geen vereiste om extreem mooi te zijn.

Hoe gaat het webcammen in zijn werk?
Je meld je gratis aan op het platform van chatubecams.com als webcam model via deze link:
https://chatubecams.com/registration-form-webcammer
Na het aanmelden kun je meteen beginnen met webcammen. Nadat u bent ingelod komt u automatisch op de homepagina. Ook ziet u nu in de menubalk dat u kunt uitloggen.
Hoe gaat u van start om live te gaan en geld te verdienen?
We gaan in kort uitleggen hoe chatubecams werkt als je live online wilt webcammen.

Wij leggen in stappen uit hoe u live gaat maar ook hoe u het profiel voor ziet van informatie en foto’s enzo. Als eerste doen we ons profiel voor zien van informatie en foto’s.

Uitleg platform als een webcammer

We gaan naar de pagina Start Broadcast.

Op de Start Broadcast pagina ( Performers Dashboard) Kunt u verschillende dingen aanpassen en in zien.

Zo ziet u onder anderen:
Account status: daar ken Not Verified staan dat houdt in dat u Bankrekening of paypal account nog niet is geaccepteerd. Staat hier Verified dan is de uitbetaling naar uw bankrekening of paypal account goed gekeurd. Aan de rechterkant ziet u Accountgegevens bijwerken. Hier kunt de Bankrekening of Paypal account aanpassen. Maar ook kunt u hier dingen aanpassen zoals je naam, je geboorte datum (zorg wel dat die gelijk is aan je id kaart of paspoort), je adres, je telefoonnummer en welke omschrijving jij bij de
betaling wil. Onder account status vind je uw huidige saldo:
Hier kun je verdiensten zien. Het saldo zal na het webcammen automatisch worden geupdate.

Nu komen we in gedeelte waar je live kunt gaan met de webcam.

Op de knop Ga live met webcam gaat u meteen live. Hier komen we later even op terug.
Je kunt 3 verschillende soorten Webcam shows starten. We noemen ze even allemaal op:
– Free webcam show – Bij deze webcam show probeer u de kijkers te verleiden om u tokens te sturen.
– Paid webcam Show – Bij deze webcam show betaald de klant al als ie komt kijken. Na 30 seconde zal bij de kijker kosten intreden. Deze show kost 1,5 euro per minuut.
– Paid Group Webcam Show – Bij deze webcam show gaat u met een groep tegelijk webcammen. Ook bij deze show zal na 30 seconde bij de kijker en de groep de kosten intreden. Deze show kost 1,5 euro per minuut.
Je kunt bij room mode kiezen welke show je wilt beginnen.

Bij Room interface kunt u kiezen welke soort. Wij bieden twee soorten aan elke soort heeft zijn eigen voordeel zowel mobiel als desktop. Wij bieden HTLM5 aan.

 • HTML5 Videochat werkt in mobiele en pc-browsers en biedt streaming met groepschat, privé 2-weg videochat, tips.
 • Geavanceerde pc-interface is gebaseerd
  Flash en ondersteunt de presentatiemodus, streaming met groepschat, 2-weg videochat, tips. Mobiele
  gebruikers krijgen de HTML5 Streaming-interface als transcodering beschikbaar is.

Onder Tag andere model die aanwezig zijn in de sessie. U kunt partner model selecteren of andere performers opgeven die aanwezig zijn in de sessie. Als betaalde groepschat is ingeschakeld, worden de inkomsten gelijkelijk verdeeld tussen ingecheckte artiesten.

Onder Select Different Webcam Listing kunt u:
Schakel naar een andere webcamlijst. Uw account kan meerdere webcamprofielen instellen en beheren.

Nu komen we aan het gedeelte waar je profiel kunt aanpassen en foto’s maar ook video’s kunt toevoegen.
Hoe meer foto’s en video’s u laat zien hoe meer kijkers. Dus vul je profiel zoveel mogelijk aan.

Profiel aanvullen met foto’s en informatie over mezelf:

Wij beginnen ze van links naar rechts uit te leggen. Als eerst ziet u de knop:

Setup

Bij setup kunt u de Kosten per minuut instellen voor de webcam shows. Het minimaal is 0,80 cent. Hier kunt u ook de kosten van een group show instellen. Het minimaal is 0,80 cent.

Hier kun je ook een foto instellen in plaats van een live snap van de webcam show. Die kunt u via de knop kies file bij foto veranderen. Bij show kunt u instellen welke u wilt de live show preview of de foto. Deze zal worden getoond.

Bij label Kunt de Webcam chat room naam veranderen zodat ze niet u naam zien.

Bij categorie Kunt u kiezen welke categorie u webcam show komt te staan. We hebben onder anderen Female ( vrouwen), Men ( mannen ) en couple ( koppels) maar ook Gay en transgender.

Bij beschrijving (Description) kunt u de webcam show beschrijven.Probeer een zo lange mogelijk uitleg te geven. Door meer uitleg te geven zult u ook meer bezoekers krijgen. Dus probeer zo goed mogelijk de webcam show te beschrijven. Bij de korte uitleg legt u uit over de webcam show maar dan in kort.

Met Private Videochat-modus kunt u instellen of u 1 op 1 wilt cammen of 2 op 2 wilt cammen. Met Landen verbieden kun je bepaalde landen uitzetten. Deze kunnen dan niet met je webcammen.

Dan hebben we nog tags. Tags zijn bedoelt om de webcam show nog beter vindbaar te maken. Gebruik dus altijd tags om zoveel mogelijk bezoekers te krijgen.

Dat waren kort weg de webcam show instellingen. Vergeet ze wel niet setup te klikken als je wat aangepast hebt. Daar mee sla je de gegevens op.

Profiel

 • Onder de tab profiel kunt u alle informatie zetten over jezelf.
 • Zoals een kort omschrijving over jezelf. (About Me)
 • Een korte omschrijving over je private show. (Private Chat)
 • Het land waar je woont.(Country)
 • De talen die je spreekt.(Languages)
 • Je Interesses Bijvoorbeeld waar je van houdt tijdens het webcammen. (Interests)
 • Je verlanglijst.(Wishlist)
 • En hoe oud je bent. (Age)

Als je iets hebt aangepast vergeet dan niet save te drukken.

Videos

Bij de tabs videos kunt u zelf video’s uploaden. Hoe meer video’s je erop zet hoe meer bezoekers het trekt. Door op de knop Upload te drukken gaat u naar de pagina om de videos te uploaden. We leggen in kort uit hoe u een video upload.

 • Klik dan op de knop uploaden.
 • Dan kunt u de categorie kiezen waar de video inkomt. Maar ook kunt u de video tags geven om beter gevonden te worden. En vergeet de omschrijving niet altijd heel belangerijk om bezoekers te krijgen.
 • Dan kies een video bestand. U kunt hem uit een map op de computer inladen door op Choose a file te klikken of je sleept het bestand naar de website vlak.
 • Als u dit hebt gedaan klik dan Klaar met het uploaden van video’s (Done uploading videos). Nu zullen de video zijn geupload.

Teaser

Hier kun je een Video teaser uploaden. Zo laat je de kijkers alvast een voor proefje zien. Door op de knop Select te drukken kun u gemakkelijk een teaser uploaden.

Photos

Bij foto’s kun je foto’s van jezelf uploaden. Voor nog meer bezoekers te krijgen. Wij leggen kort uit hoe u een foto kunt uploaden.

 • Door op de tab Photos te klikken
 • Dan de knop Upload te drukken
 • Hier kunt u de categorie kiezen en de tags en de omschrijving van de foto’s invullen. Hoe meer omschrijving en tags hoe beter je gevonden wordt.
 • Dan kies een foto bestand. U kunt hem uit een map op de computer inladen door op Choose a file te klikken of je sleept het bestand naar de website vlak.

Als u dit allemaal heeft gedaan klik dan Klaar met het uploaden van foto’s (Done uploading pictures). Nu zullen de foto zijn geupload.

Bans

Onder de tab Bans kunt u zien welke bezoekers uitgesloten zijn van je webcam show en profiel.

My credits

Onder de tab Mijn credits (My credits) ziet u alle transacties en van wie ze afkomen.

Overview

Onder de tab overview vind je kort overzicht van alle instellingen status. Zoals je naam, hoe je verdiensten staan, je websho nummer, je webshow Url en nog veel meer. Heeft u na aanleidingen van de uitleg nog vragen neem dan gerust contact met ons op via support@chatubecams.com
Website: Chatubecams.com
Models: Chatubemodels.nl